Tuesday, December 13, 2011

L to the U to the M to the U to the T

Assalamualaikum fellow :]

Yaaa . Lumut , sebuah tempat yang penuh dengan Bojan , Bohsia , Bahlul , Bangang and segala BA laa . haha, Dari ke pagi sampai la kepetangnya , Perghh memang gila . hahaha . Nasib Baik time kat lumut rais ada bawak gitar . haha . Daripada hari nak hujan terus cancel dengar suara aku . see see see . Merdu gilaa :P hahaha . Pak cik yang menjala kat bawah tuh happy jer tangkap ikan . hoho Maklumlah ikan datang dekat bile aku nyanyi .wakaka . Nak tau pak cik tuh cakap apa ?? dia cakap . "Wooooaa , Lu punya suara a manyak terbaek woo . Hoho . kasi rekod la saya mau dengar" see see see. bukti tuh bukti tuh . haha oke stop menipu . Ngeh Ngeh . Alhamdulilah . terlepas jugak lah bosan kawan aku dua orang si Hafiz ngan Nurril . maklumlah deme kerje kat Chicken Rice Shoppp . Bukan sekadar nasi ayam . hohoho , sapa nak makan free kat situ senang jer . keje kat situ :p aha . Oke . Rais sebagai guitaris . Hohoho . dia sorang je pandai main . aku main lagu aishiteru pun tak betul lagi bunyinyer . HAha . padahal chord ade 3 jer . Esok pulak g main bowling . Walaupun si irfan hot tuh tak ajak . ada aku kesah ? duit aku .ahaha nak pergi jugak . kah3 . kejam kan aku ? haha . Esok sapa nak g bowling jomm . port dalam base , ngeh3 . transport sendiri . .jom jom . :D

Amirul Mustaqim :)

2 comments:

raish rosli said...

boo.. boling xjd la baaangggg... :D

tya said...

mana korang tau p boling -,-'. aku tak nak p da . acik tak jadi je